Tomten 100522

Hej svejs!

Ida har vi varit på Tomtens brukshundklubb och tävlat en inoff-tävling med tre starter. En ag och två hoppklasser. Tilläggas till detta ska att i stort sett hela planen låg under vatten eftersom det hade varit skyfall i torsdags. Efter första klassen var klar så var det lervällning överallt istället:(

Mulle gjorde ag klassen ganska bra med fem hinderfel och fyra,nånting i tidsfel vilket blev en 11te plats när alla var klara. I hoppklasserna gick vi runt nolla i båda och han gick riktigt bra. Fick 1,59 i tidsfel i den första och 1,09 tidsfel i andra. I den första kom vi 6a och i den andra kom vi 3a:)))). Jättekul var de!

Alvin diskade sig i de två första loppen och det sista av de två gick han så segt pga leran överallt så jag bestämde mej för att stryka honom i sista för att inte förstöra något. Han skötte sig ganska bra i ag men matte var lite otydlig i en sväng så han hoppade hindret från andra hållet. I hoppklassen var det då så söligt så den lilla fina sheltiepojken tyckte att nu fick de vara bra. Slalomet luktade inget vidare eftersom det hade skvätt upp lera på hela stolparna. Det var äckligt sa han.  Bättre lycka nästa gång! Kram från oss:)  

Kommentarer
Postat av: Madde

Klokt av dig att stryka honom om det kanske hade förstört något för er agility/tävlingsmässigt.

Roligt att er tävlingsäsong har dragit igång :)Madde

2010-05-27 @ 17:02:50
URL: http://madelenelundin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0