Ulricehamn 100717

Hej igen!
Nu har vi tävlat igen. Ganska roligt faktiskt!
Fm började väl inte så där kul med ösregn förstås. Fick höra sen efteråt att det kom ca 40mm då, usch va blött allt var:(. Men när det till slut blev vår tur så höll det upp och solen tittade tom fram:). Det startade med hoppklassen där vi tog oss runt med fem hinderfel och slutade på en 20 plats. Blev ett missförstånd vid ett hinder:/. Mulle fick fem fel i slalomen men inga tidsfel:). I agklassen fick A 15 hinderfel och en 22a plats. Blev lite krångel med kontakthindren då han inte gillar "nya" såna. Blir att åka runt och träna lite olika.
M däremot flöt ut rejält efter ett hinder och tog ett annat på vägen så de blev en disk där. Nu ser vi fram emot Gotlands tredagars. Kul kul.
Här är de slalom:


Och lite tunnlar:


Tävlingskompisen, duktiga Sune:


Puss och kram för nu!
Hörs efter Gotland!

Öken!!! 100709

Hej alla!!!
Nu har det varit öken här på bloggen kan man minst säga:).
Det har hänt lite sen sist tex att vi var i Kumla och tävlade.
Där lyckades vi faktiskt ta oss runt hoppklassen på en femfelare. Duktiga mej. Enda lilla felet som blev var att jag hade så sabla bråttom in i slalomet som jag kom till ifrån höger och sprang rakt in i rätt port men halkade och kanade förbi käpp två och tre så matte tog mej tillbaka. Det var synd att jag halkade för annars hade det blitt en nolla:). Har inte blivit nån mer tävling men vi ska till Ulricehamn om en vecka:). Då ska vi även inviga vårt nya snygga tävlingstält:Underbart snyggt eller hur????


Och lite tokbilder på mig:Vi hörs efter Ulricehamn;) Kram

RSS 2.0