090329 Blodspår

Hej kompisar!

Ida har vi gjort något kul må ni tro. Matte och Mulle var med i ett spårgäng för ett antal år sedan och nu hade dom bestämt att dom skulle "återuppliva gamla minnen".
Fast när dom tränade då så var det "pinnspår", men ida skulle det testas blodspår.
Och jag fick ett alldeles eget.
 Först fick jag ta på mej en konstig grej som matte kallade sele och sen hakade hon fast ett jäääättelååååångt koppel i den.
Efter det fick jag gå ut en bit i skogen och där på en fläck luktade det jättespännande.
När jag undersökt det en stund så kände jag att lukten liksom bredde ut sig åt ena hållet och strax hittade jag en fläck till osv, osv. Sen när jag nosat vidare ganska många fläckar, vet ni vad jag hittade då?
Jo, en hjortklöv och den var ganska smarrig att sätta tänderna i.
Och ni skulle se matte vad glad hon blev att jag hittade den där klöven,
man kunde nästan tro att det var hon som tappat den där och jag fick hjälpa henne att leta rätt på den.
Jätteroligt var det så det hoppas jag att jag får göra fler gånger:). Storebrorsorna fick också vara med och dom tyckte också att det var roligt.
Tyvärr så åkte vi ifrån kameran hemma så det blev inga kort:/.
Nu är jag jättetrött så nu ska jag sova.        Kramar på er!!!

090327 Vår???

HEJSAN!!!

Var tog våren vägen???
Ena dagen ligger man ute i solen och njuter:Nästa dag så ser det ut så här:Ska det verkligen vara så här???
Jag fattar ingenting!

Fast det gör inget för jag tycker faktiskt om snö.Jag är en utehund jag, jag älskar att vara ute. Är ute flera timmar varje dag om jag bara får. Bara går runt och strosar och nosar. Ibland skäller jag för jag måste ju tala om om någon granne är ute eller om det går förbi någon på gatan. Det är ju min gård det här och jag är väl kung här elle? Man vet ju aldrig vad dom tänker ta sig till så det är väl bäst att tala om att jag är här, även om inte matte tycker särskilt mycket om det:/.

Fyller jag snart ett ½år, det är inte klokt vad tiden går!

                                                                                    PUSSAR PÅ ER!!!!

090312 Nästa storebrorsa fyller!

Hej på er!

Ja ha då fyllde Zorro 9 år och det firade vi med cheesecake det var gott de.
Jag fick också smaka:


MUMS ÄR DET!!!

Det är så här förstår ni att matte, husse och småkillarna brukar på den varma delen av året ha en vattenfylld grej som dom badar i.
Den står på ett ställe där dom grävt ur lite och sedan fyllt på med sand för att det inte ska lukta så där illa som det gjorde på hk när vi tränade sist (ni som var med vet vad jag menar).
Det är bara det att jag tycker att den där poolen behövde komma ner en bit så jag också kan hoppa i och bada när jag känner för det:).
Jag påbörjade mitt arbete i söndags eftermiddag, jag är inte riktigt färdig än men jag har allt kommit en bit.
Vet inte när jag ska fortsätta men det får bli när jag får lust att duscha nästa gång för det åkte jag på efteråt.

Varför det förstår jag inte. Gör ni?????                                                                 Smutsiga pussar på er!!!

Här kommer äntligen en uppdatering 090309

Hej på er alla bloggvänner!!

Jag har hunnit bli 5 månader och lite till sen sist vi sågs. Tiden går som sjutton. Jag har iallafall blivit vägd, mätt och fotad på min dag. Vikt 5,5kg höjd 34cm
och foto:
Förra helgen var vi barnvakt åt mina "kusiner" ja tvåbenta alltså. Jag blev rätt trött efter ett tag så jag gick och la mej. Kanske inte på det vanligaste stället hi hi:


Men mysigt var det........

I onsdags när vi tränade lite agility så provade vi gungan. Matte lyfte upp mej på nerfarten och så fick jag sitta där och gunga upp och ner en stund samtidigt som jag fick äta godis, barnsligt tyckte jag så när jag kom ner sprang jag runt och upp på uppfarten och åkte ner precis som man ska. Varför ska man hålla på och fjanta så där??? Jag är en liten tuffing när det gäller sånt  fast jag är lite mesig när det gäller att prata med folk som jag inte känner. Om vi inte är på hundklubben förståss för där pratar jag med alla:).

                                                                                                      Kram på er!!!

RSS 2.0