Mulle 9 år hurra!!! 090227

Hej! ida har det varit lite kalasit för storebror Mulle som fyller 9 år ida. Hipp hipp hurra!!!!
Annars har det varit lugnt den här veckan. Inte gjort något särskilt bara lite vardagsträning.

Här njuter födelsedagsbarnet (Ludvig sa att han är väl inget födelsedagsbarn, han är ju gammal ju ha ha).                                                                                  Kram och hej!!

Träning 090219

Hejsan svejsan!!

Igår kväll var vi på träning igen på hk. Trots kylan var vi många som var där ca 10 mattar eller hussar med sina vovvar.
Först brukar matte och de andra bygga övningen och sedan går dom banan och lär sig den. Efter det brukar vi få komma ut på kisserunda med alla hundar, en hel hög för om människorna är 10st så är det nog nästan dubbelt så många hundar. När det buset är slut får Zorro och jag vara i bilen då Mulle ska träna och sen får jag komma ut. Jippi!!!
Förut har jag bara tränat tunnlar men igår blev det lite tuffare och jag fick gå upp på balansen. Fram och tillbaka gick jag, jättekul var det, inte nåt rädd var jag. En riktig tuffing är jag:).
Idag har jag busat med Chaplin och sen följde vi honom en bit på väg hem. När vi sen kom hem så fick matte för sig att jag behövde duscha igen suck. Inte för att jag var smutsig men för att jag fäller så mycket. Nu är jag en riktig fluff säger matte. Jättemjuk och fin. 

Puss och kram

Kallt bus med Buster 090217

Tjena!

Har precis kommit in från en kall runda ute. Gick ut för att ta några kort och hör och häpna kameran kom med. Så härligt att få springa och busa. När vi farit runt en stund för oss själva så kom det en Cavaljer och undrade om han fick vara med och busa. Så klart han får sa matte, fast Zorro och Mulle blev inte så förtjusta som jag. Blev faktiskt lite väl överbeskyddande och ville jaga bort honom men sen blev dom ganska snälla.

Buster heter han:Efter ett tag måste Buster och hans matte gå hem och vi fortsatte med vår korttagningspromenad.Det är underbart att springa runt och göra nästan allt man känner för.Sen fick vi också gå hem för matte tycker det är jättekallt om fingrarna att ta kort ida.

                                                                                            Hundpussar på er.

ca 4,5 mån 090216

Hallå!

I lördags var då den stora tävlingen på Kvarnängen. Massor med kul hade vi och det gick bra för många av hemmaekipagen. Våra kompisar Christer och Zanthus vann en hoppklass och kom trea i ag. Anki och Simson vann en ag  visserligen tävlar dom för Hjo:( men dom hör till Tidaholm ändå:). Anne med Ottie kom tvåa i  ag. Camilla och Semla kom trea i ag. Amanda och Cola kom trea i ag. Anna och Isak kom fyra i ag. För matte och Mulle gick det också bra, i agility 5a, 6a och i hopp 11a, 6a. Tävlingen flöt på bra och allting klaffade som det skulle. Alla hinder var tillbaka på hundklubben när kl var halv fem. Härlig dag hade vi med alla polarna. Och jag, jag växer och mår gott. Ca 4,5 mån är jag ca 33cm och väger 4,5kg.

Här är jag nu:

                                                                                              Puss och hej!

Och träning blev de!!! 090211

Hej igen!

Matte har allt lite träningsvärk ida men hon fixar att träna agility:). Hästträningen gick riktigt bra, en alldeles underbar tränare som verkligen kunde anpassa sig till rätt nivå. Jättekul var det!  I em nu har jag varit med på jobbet och det är riktigt jobbigt att vara där ska jag säga. Men ikväll ska vi som sagt till hk och träna ag det är nog höjdpunkten på veckan när vi åker dit. Jättekul att träffa alla vovvar och mattar och hussar. Nej nu ska matte sluta skriva och åka på en välbehövlig massage för trötta axlar och nacke.
Kram och hej på er alla bloggvänner:*)

Träning 090210

Tjaba!
Ida ska matte på träning med sin andra fyrbenta kompis, nämligen Dimma en islandshäst. Hu så otäck jag tycker hon är. Stor och svart men matte tycker det är kul och avslappnande att ta en ridtur ibland. Men nu är det alltså lite mer på allvar, en tränare kommer till ett ridhus i Baltak där dom ska TRÄNA i 45min. Matte tror att det kommer bli riktigt jobbigt.

Dimma en 16-årig islandshäst från Island.Ja vi får väl höras imorrn och se hurdan träningsvärk matte har hi hi, får se om hon kan träna någon agility med Mulle och mej då.
                                                                     Kramar på er :*)

Katten!!! 090203

Hej på er!!!

Min storebrorsa har en hobby och det är att hänga över soffkanten. Jag har länge undrat vad han pysslar med, och nu har jag äntligen fattat. Det var häromdagen som jag gjorde ett extra hopp när jag hoppade upp i soffan och vips så var jag nästan ute. WOW säger jag bara.Matte tycker att jag är som en katt, vad tycker ni????

Matte och storebrorsan tävlade ju förresten i lördags ja. Det gick jättebra, 4a, 3a, 3a och en disk jättekul var det trots den disken:). Och det roliga var ju att JAG fick träffa massa kompisar och socialisera mej lite som matte säger.  Nu ser vi med spänning fram emot den 14 februari då vi ska tävla i Tidaholm.

Hej svejs så länge.

RSS 2.0