Så blev de! 090128

Ja ha då har matte jobbat en hel dag igen och det är inte så kul att vara hemma "själv".  Så kul när lillhusse kommer hem  efter skolan och jag får komma ut från köket där jag får vara. Då får jag värsta "pudelrycket". Ja ni som fattar vet vad jag menar hi hi. Alltså jag far runt runt , ifrån vardagsrummet in och runt i sängkammaren, ut i vardagsrummet runt bordet osv, osv, osv. Alltså helt tokig:) Men kul e de.

Så här trött blir jag sen:


Ikväll ska vi åka och träna agility elle jag får väl om jag har tur springa igenom några tunnlar och träna lite inkallning så resten får väl storebrorsan ta hand om. Han ska förresten tävla på lördag så det klart han behöver träna lite elle ja MYCKE ha ha. Det blir inte så mycke med den varan så här års. Vi får väl se hur det går:).

Ja som sagt så var vi ju hos Chaplin för matte klippte ju honom igår. Halvlovade ju före och efterbilder och det blev halvföre för han var duschad när kom.

Halvföre:
Efter:

Ja det blev en viss skillnad va????

HUNDPUSS!!!!

Bichonklippning 090127

Tja!

Nu ska vi iväg till mormor och Chaplin för matte ska klippa Chaplin. Får se om det blir några före och efter kort tagna som vi kan visa, det beror på om mormor har hunnit duscha honom innan vi kommer.

Har under fm fått öronen smorda igen då de blivit lite för lätta igen, suck. Dessa sheltieöron säger jag bara, men det blir bra när det är färdigt. Sheltisar SKA ha tippöron annars är det ingen sheltie.

Puss & kram på er:)

Tandborstning!!!!!!090126

Hallå allihop!

Jag måste börja med att tacka Camilla och Semla för tipset med eltanborsten:). Det funkar väldigt bra faktiskt. Ibland är jag ganska busig och tuggar en del på borsten men för det mesta går det bra. Idag när matte hjälpte mej med tanborstningen så märkte hon att jag tappat ett par framtänder i överkäken. Ska bli skönt när dom inte är fullt så vassa längre, det kan hela familjen skriva under på.På eftermiddagen ida' kom Chaplin och hälsade på. Och som vi busar. Vi brukar passa på att kissa inne en hel del när vi träffas. Eller så här är det, jag kissar och sen måste Chaplin som blivit en stor kille markera över, det gillar varken matte eller "mormor"". Men ida' gjorde vi inte det till både mattes och "mormors" glädje.Zorro måste övervaka så att Chaplin inte är stygg mot mej. Det är bara det att det är jag som är stygg, jag använder för det mesta Chaplins päls till dragkampsleksak. Han brukar skrika i högan sky då och då kommer Zorro och hugger efter honom som om det vore hans fel att jag bits. Stackars Chaplin!!!
Kram på er till nästa gång.

KNASHUND 090121

Hej!
Jag är faktiskt rätt så påhittig av mej när jag vill. Jag gillar att krypa in under och i saker. På mattes jobb tex gömmer jag mej under diskbänken innanför draperiet som hänger där. När jag ligger där under så sticker bara lilla nosen fram. Då tycker alla som ser mej att jag är jättesöt. Hemma här brukar jag gå in i skafferiet när dörren öppnas:Tilläggas ska att husse här håller på att städa detta skafferi.

Jag har funnit min plats att sova på när familjen tittar på TV,det är så mysigt att ligga och gosa i soffan:Var för resten med matte på styrelsemöte i söndags och lekte med två västgötaspetsar kul kul.
Fast det var ännu bättre i måndags kväll då det var agilitymöte och jag fick leka med Tuva. Vi har så kul ihop fast jag har snart vuxit mej för stor för henne och då tycker hon nog inte om mej mera:/ snyft snyft. 

Små söta hundpussar på er. 

Bus på mattes jobb 090115

Hejsvejs på er alla bloggvänner!!!

Ja det är allt lite trögt med bloggandet nu. Sjuk som matte varit och jobbet tar ju slut på henne totalt nu. Ja ja ida fick jag iallafall följa med till jobbet på em alldeles ensam. Det var en riktig pers det kan jag lova att inte ha storebrorsorna att luta sig tillbaka på. Fick springa runt, under, på och brevid mattes fötter så gott det gick. Men efter en stund så kom mattes arbetskamrat och gissa vad hon hade med sig? Jo en alldeles livs levande kompis till mej. En liten Pappilonvalp som heter Diesel. Gissa om vi hade kul sen då, så roligt att jag glömde bort mattes fötter och hon kunde gå helt obehindrat och jobba ifred. Min tunga nästan släpade i golvet så flåsig var jag efter ett tag, men kul var det.                    

 Igår gick vi ut på liten promenad och matte skulle ta lite kort på oss men tror ni hon kom ihåg att ta med sig kameran då? Kan ju vara väldigt bra att ha om det ska bli några kort ha ha ha.

Hundpussar på er!!!

Jippie!!!!!! Neo har kommit hem:) 090107

Ja, är inte detta helt otroligt. Efter en vecka hade vi gett upp hoppet och så får vi ett mess från Sandra där hon skriver att han kommit hem. Man kan knappt tro att det är sant. Lille gubben hittades i en lada bakom fängelset smal och trött är han men mår i övrigt bra.:).

Neo.

Matte har varit otrolig tråkig ida. Legat i sängen med feber och världens hosta. Men som företagsam liten vovve så kan jag ju underhålla mej själv. Jag hittade papper som jag finfördelade. Nu ikväll så har jag funderat lite och konstaterat att jag nog ska bomba lite här. Jag hittade nämligen stridsvagnar i den ena grabbens rum som jag bar ut i vardagsrummet och försökte ladda ha ha. Ja ja skämt och sido men tråkigt har det varit.  Kramar på er.

Göteborg m.m 090105

Hejsan!
Igår var matte, husse och Ludvig iväg på My Dog i Göteborg. Dom var där och tittade på fam Karlssons Ebba som tävlade agility hoppklass med lilla Ditte. Det gick bra för henne med en 14de placering av ca 80 starter i klass III. Bra jobbat! Dom fick även se ett gäng med snygga sheltisar från Lundecocks' kennel bli bästa uppfödargrupp.
Sen letade dom täcke till mej också, men dom hittade inget i min storlek. Varför kan jag behöva nytt täcke tro? Kan det bero på att jag växer så det knakar. Jag har blivit 10 cm längre i ryggen på en månad sen vi köpte täcket. Helt otroligt vad jag växer va???  

Så här ser jag ut nu:
Men vad jag blev trött när jag skulle fotas:Puss och kram på er!!!

Collievalp försvunnen 090101

Hej på er!

Mycket smällande var det i natt men jag blev inte något orolig eller rädd. Jag var jätteduktig precis som vanligt.
Däremot så fick vi i em reda på att en collivalp vid tolvslaget blev så rädd så när ytterdörren öppnades så smet han ut. Han sprang och sprang och till slut så tappade husse bort honom, sedan dess har han varit försvunnen. Vi har varit ute och letat bakom fängelset och åkt runt i bilen och letat men utan resultat. Han heter Neo. Om någon ser honom eller kanske rent av har tagit hand om honom så kan ni hitta hans mattes nr på www.tidaholmsbk.se  Hoppas att han kommer till rätta. Kram Alvin

RSS 2.0