Tävling och tävling 090509-10

Heeeej!!!!
Nu har jag en del att berätta. I lördags var vi på agilitytävling i Ulricehamn, brorsan tävlade i 4 lopp. I första loppet som var hopp så fick han 15 fel, sen blev det ag och då blev de 10 fel. Efter de kom de agility igen då gjorde han riktigt bra ifrån sig. 0 fel och en tid på 49 s ( referenstiden var 53 sek ,ofta får han tidsfel) blev där 7 av 55 starter. Inte så illa va???
Pinne blev det också, då blev matte glad!! Sen var det en hoppklass kvar, där gick han som sjutton, bra släpp och lättstyrd även på håll. Var på väg mot en nolla till då det blev lite strul i slalomen och vips så hade han 5 fel. Men troligtvis den snyggaste rundan i karriären:)

Här är brorsan:Sen vidare till min utställningsdebut då. Jag skötte mig duktigt säger matte. Slutade med en 2:a placering i valpklass. Inte illa de:)

Här är min kritik jag fick av domaren:
Trevligt könspräglat huvud, bra pigment, lagom halslängd.
Behöver få mer förbröst. Bra längd i bröstkorg.
Lätt fallande kors, Vacker päls. Behöver få mer spänst i steget.
Bär svansen väl.
Fin siluette.

Låter väl inte så tokigt va???

Här är jag:Matte tyckte vi skulle härma proffsen ha ha!

Ps husvagnen är jättemysig att sova i.

Hej svejs på er från en trött Alvin.

7 månader ida' 090501

Hej svejs!!

Ida har jag månadsdag igen. Ca 36cm, väger 6,1kg och här är jag:Om ca en vecka ska vi på utställning i Larv, det ska bli spännande.
67 sheltisar ska det vara med så det blir många fina hundar att titta på.
OCH JAG ÄR EN AV DOM!!!!:)
Hoppas vi får fint väder då också.

Det ska bli en premiärtur för i år och första gången för mej, som vi ska åka husvagn alltså.
Ska bli roligt det också. På fredagaen åker vi hemmifrån när matte har slutat jobbet vid 13-tiden då bär det iväg till Ulricehamn där matte och "storebror" Mulle ska tävla agility på lördagen. När tävlingen är slut så ska vi packa ihop oss och åka vidare till Larv då för min utställningsdebut som är på söndagen

Jag tror nog att nästa bloggning blir därefter. Hej på er, kramar.

RSS 2.0