Anita Axelsson 090822-23

Hej på er alla!!!

I helgen har vi varit på "sheltieläger" och då menar jag vi, för jag fick också vara med:). Det var så att matte anmälde Mulle för länge sedan ungefär i mars nån gång. Då tyckte hon inte att  jag var tillräckligt bra för att vara med där!!!
Första dagen så delades mattarna upp två och två och matten som matte hamnade med hade två hundar med sig. Då tyckte matte att jag också kunde få komma ut och prova lite så det gjorde jag. Fick vara med på alla övningar som storebrorsan gjorde och det klarade jag minst lika bra som han:). T.o.m bättre ibland. På söndagen så skulle alla vovvar och mattar hoppa på samma bana och då fanns det inte tid för två hundar/matte och då valde matte mej:) jättekul var det att få vara med. Och jag var såååå duktig säger matte. Vi gjorde riktigt svåra hoppkombinationer och gjorde matte bara rätt med handlingen så blev det bra. Anita var så nöjd med mej:) :) :) :)
Här är jag i flygande fläng på banan.

Och här är brorsan:


                                                                                 Kram på er!!!!

Frövi 090814-15

Nu har vi varit och tävlat elle ja brorsan och våra kompisar Victor, Buster, Indy och hela spetsligan och sist men absolut inte minst lilla Tuva:). Jätteduktig liten kicka har hon varit i helgen. Och brorsan han slog på stort på söndagen må ni tro. Han kom 2:a i både hopp och agility. I agilityklassen fick han 5 fel som tur var för det hade varit uppflytt till 2:an annars och där har vi inget att hämta. 0-fel i hoppklassen men 1,3 förargliga tidsfel, där hade det suttit bra med en pinne annars:). Men men man kan ju inte få allt här i världen. Han skötte sig snyggt i båda loppen och det kändes jättebra. I lördags blev han diskad i agilityn och fick 10 fel i hopp. Vi hörs, puss på er!!!!

Hemma igen!

Ja då var storsemestern slut för denna gång:(.
Suck vad det går fort. Men vi ska åka redan imorrn igen.
Då bär det av till Frövi för brorsan ska tävla agility. Ska bli mysigt att komma ut igen.
Det visar jag att jag tycker med att så fort husvagnsdörren öppnas så bara flyger jag in där och vill knappt gå ut igen. Nästa helg så ska vi åka till Nossebro för att gå agilitykurs för Anita Axelsson, ska bli jättekul:)
Ja tiden går och jag har redan blivit 10månader.
                                                                                                            Puss & kram på er!

RSS 2.0