Gotland 100730 mm mm.

Hallå!
Ida har det varit tävlingsdag här på Gotland den första av tre. Vi kom igång vid 17 tiden. Började med agilityklassen och Mulle tog en 7de plats. Har tydligen fått dille på att strula i slalomet, 5 fel blev de där. Sen var de Alvins tur och han gjorde en bra runda fast gick förbi A-hindret andra gången och fick 5 fel, slutade på en 5e plats:). Sen var de hoppklass och där gjorde Mulle en 5felare återigen i slalomen suck. Sen var de då Alvins tur igen och han gör en KANONRUNDA. Slutar på en tredje plats och får en PINNE, jippie!!! Han var så taggad tack vare att Anne hjälpte mej innan starterna. Tack till dej och övriga fam Karlsson för all hjälp. Kram på alla, förhoppningsvis så kommer vi tillbaka med fler resultat innan helgen är slut.

Mulle kom fyra i den klassen!

Vidare på lördagen så slår Mulle till och vinner hoppklassen och kommer trea i ag (inge krångel i slalom alltså)och tar två pinnar på en gång.
I ag där Mulle kom trea så kom Alvin fyra men med fem fel så ingen pinne där. Blev en del andra bra rundor också men inga höga placeringar. Tog på mej ett annat kul uppdrag på tävlingen också, jag coatchade hi hi laget "Sune & systrarna". Skitkul verkligen! Och dom gjorde riktigt bra ifrån sig också.

I förrgår var vi iväg och badade i den Blå lagunen, helt underbart ställe.


Mina fina underbara grabbar.
Hoppas återkomma med fler fina resultat efter Frövi nästa helg. Kram


Kommentarer
Postat av: Camilla

GÖTT!!!

En bra coach vi fått, vi räknar med vår coach både i Stockholm och Rättvik ;-)

2010-08-09 @ 21:34:40
URL: http://www.suneochsystrarna.hundsida.se
Postat av: Vicki

Då får ni räkna på hihi! :)

2010-08-10 @ 09:17:34
URL: http://sheltiealvin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0