Katten!!! 090203

Hej på er!!!

Min storebrorsa har en hobby och det är att hänga över soffkanten. Jag har länge undrat vad han pysslar med, och nu har jag äntligen fattat. Det var häromdagen som jag gjorde ett extra hopp när jag hoppade upp i soffan och vips så var jag nästan ute. WOW säger jag bara.Matte tycker att jag är som en katt, vad tycker ni????

Matte och storebrorsan tävlade ju förresten i lördags ja. Det gick jättebra, 4a, 3a, 3a och en disk jättekul var det trots den disken:). Och det roliga var ju att JAG fick träffa massa kompisar och socialisera mej lite som matte säger.  Nu ser vi med spänning fram emot den 14 februari då vi ska tävla i Tidaholm.

Hej svejs så länge.

Kommentarer
Postat av: maud

hejsan, det är ju som fridolf då...står på bakbenen ibland och kollar ut på grönområdet. vi ses på fredag (hittade tuffa kallingar). kram

2009-02-04 @ 12:52:00
URL: http://maudsanglar.blogg.se/
Postat av: Lisbeth

javisst det har jag glömt att berätta, hon tyckte det var spännande med ljudet från tandborsten och det gick jätte lätt, men så läste jag på en hundsida att man inte måste borsta så ofta om de tuggar mycket på ben och det gör hon, mycket märgben överallt :-)

2009-02-04 @ 17:02:27
URL: http://vipelyckan.blogg.se/
Postat av: Sofia, Kajsa & Foxie

GRATTIS till fina framgångar i lördags! Och du verkar fått en (till) helt underbar sheltiekille =). Jag och Kajsa provade på agility i måndags i ridhuset (bara på skoj) *pust*. Du kan tänka dig hur tokig hon blev... LYCKA TILL den 14:e!! Kanske kommer en sväng. Ha det gott!

2009-02-04 @ 21:15:32
URL: http://www.jaktgolden.cybersite.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0