STORA HUNDEN!! 30/11-08

Hej på er! Alvin blir bara busigare och busigare han kampar och drar i allt som rör sig. Mattes fårskinnstofflor som promenerar runt är favoriterna. Byxben  och Eriks tröja är också kul.


Igår kväll var vi hos Zanthus och hälsade på. Stor men kul hund som tvärtemot mina brorsor ville busa med mej. Han var lite läskig i början (han är ju såååå stor) men sen var han snäll och busig.

                                                                                       Foto Karina Johansen.

Idag fick brorsorna var sitt märgben att gnaga på då blev jag lite avis så jag gick och snodde ett hi hi:)Nu ska vi åka till mormors hund Chaplin och busa.                                                                                                      Hej svejs!!!!

Underbare lille krabat!!! 28/11-08

Liten Alvin har varit lika redig inatt som igår natt. Piper ut och kissa in och sova. Helt OK tycker jag. Har idag haft besök av barnens kusiner som säger att Alvin är deras lille "kusinhund".

Här är Wilma med Alvin


Alvin har sitt eget lilla krypin när vi är i köket, men han kan även gå dit och lägga sig om vi sitter i TV-rummet. Rätt så självständig när han vill skönt, men gosig så det förslår också. Ligger gärna i knät och sover om han får. 
Isitt eget lilla krypinn.I husses knä.Liten Alvin tränar redan "agility". Tunnlar är jättekul.
Han har även kommit på att om han busar med "brorsan" Mulle så kampar han lite med trasan med honom. Jättekul och han morrar så Mulle tittar helt förskräckt och släpper  och Alvin går segrande ur striden. Snacka om respekt ha ha.
                                                                                                                                                                                                  Hej svejs!

Äntligen!!! 27/11 -08


Äntligen har vår älskade lille Alvin kommit hem! Här är Alvin med sina syskon och mamma Sannie och uppfödaren  
Mikaela Sandbacka.
 
Vi hämtade honom igår em, och eftersom vi hade 22 mil hem så var vi inte hemma förrän vid 21-tiden. Men det gick jättebra. Vi hade med oss en bur som vi tänkte att han kunde vara i. Men se det ville inte Alvin. Efter ett tag fick vi stanna och hämta honom till knät där han somnade på en gång. Han sov hela vägen hem där. När vi kom hem skulle han hälsa på Mulle och Zorro.

Ett kort innan vi ska åka hem! Halsband vilket påfund, det bara kliar ju!!!


När vi kom hem var det ju dags för kvällsmat och det var inga problem han dök i sin skål och även i brorsornas.


När vi gick och la oss, lade han sig i sin säng intill min och somnade direkt. Vaknade sedan kl ett och pep lite då bar jag ut honom och han kissade på en gång DUKTIG HUND!!!. Sen somnade han igen och sov till husses klocka ringde kl sex. Sen fick han vara i mattes säng och gosa lite och då var det en Mulle som blev riktigt avundsjuk.  

INGET ÄR SOM VÄNTANS TIDER!!!

Ja, bara två dagar kvar nu. Vänta, vänta men på onsdag är det äntligen dags att hämta lille "Alvin" Chezzays Fancy Filip. Hoppas bara att det inte fortsätter att snöa som det gör nu suck. Vill ju inte på något vis bli hindrad att hämta den lille.
Mina 2 hemmavarande sheltisar är ju rätt gamla. Mulle som är min agilityhund är fortfarande pigg och glad men han börjar ju faktiskt bli till åren även om man inte kan tro att han fyller 9 i feb.

Mulle som gonar sig.


Som sagt så ska vi snart hämta det lilla underverket "Alvin" som vi väntat på sen "Värmlandshoppet" i juli-08.
Kanske ni tycker: det är väl inte så länge men den som väntat på något gott väntar ALLTID för länge...
Kort på "Alvin" kommer på torsdag.

Hej och välkommen!!!

Hej och välkommen till min och Alvin&gängets blogg. Jag, Vicki är en tjej på hm 34 år som bor med min man Mikael, våra 2 grabbar Erik & Ludvig och våra 2 (snart 3) hundar Zorro & Mulle. Vi bor i en villa i lilla staden Tidaholm. Jag köpte min första hund Chicko för ca 12 år sedan. Han var en sobelfärgad Shetland Sheepdog, en helt underbar krabat som tog våra hjärtan med storm. Tyvärr så fick Chicko somna in den 26 nov i fjol efter att ha fått en stroke. Med Chicko började min bana på brukshundklubben. Vi gick valp och unghundskurs och efter det så fick Chickos stolliga matte för sig att :Nu ska vi tävla.  Märkte på tävlingsdagen att vi var långt ifrån startklara men men. Ja på den vägen är det...... Fast var jag i sheltieträsket ha ha. -00 kom det 2 st sheltisar till familjen. Skulle blivit 1 men omständgheterna gjorde att det blev 2 istället, men det är ju inget jag ångrar ida.
 
Här är Chicko.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0