Den som väntar på nåt gott.......

......väntar alltid för länge.
Alltså när ska dom hitta ut där innifrån???
 
Någon smart människa skrev: Dom kommer när dom är färdiga!
Sant!
Glömde väl tillsätta jäst vid degsättningen. Jäser sååå lååångsamt!
Men jag väntar ändå! Och inte bara jag, uppvaktningen är nästan lika stor som när jag själv väntade barn :-).
 
Man kollar efter alla tecken. Tempar! Ser hon inte lite orolig ut nu??
Häromdagen var magen jättehård och då kom man ihåg hur det var när sammandragningarna var. Nu närmar det sig nog? Fast det gör de ju faktiskt hela tiden ;-)!
Varmt och var det ett par dagar!
 
 
Nästa gång jag skriver så måste det vara om att dom kommit!
 
Brorsan Alvin har tävlat lite sen sist. Klubbmästare i agility! Och vinst i agilityklass II och uppflytt till klass III om vi vill. I hopp kom vi 4a med ett nollat lopp men tiden räckte inte till pinne där. :-)

Mysigt!

Igår kväll när åskan dånade som värst satt vi i soffan och klappade magen. Kände då hur valpen/valparna rumlade runt därinne ❤️ . Så mysigt! Längtar nu! Känns som tiden går sååå sakta nu!

Säker!

Idag är det dag 50 och lilla dockan börjar rundna till om magen. Så nu är jag säker på att det är små "tuggummin" därinne:-). Från dag 45-49 har midjemåttet ökat med 3 cm!!!!
Nu är hon mer jämntjock=midjan syns knappt längre.
Tuttisarna är stora och man kan känna att det är nåt därinne som inte brukar vara där. Kanske är aliens;-)
Imorse blev lilla gumman jättelessen och ylade när matte tog med sig storebror Alvin och åkte på tävling. Så är de när man går på havandeskapsledighet, då kan man inte flänga hur som helst. 
Kolla tjocka magen!
I eftermiddags så tyckte jag att jag kände nåt som fladdrade till lite innanför huden. Kanske de var en ny liten stjärna som tränade sig lite??
 
Alvins starter idag gick väl sådär eller ja, jag är nöjd med loppen. Första hopploppet blev de 5 fel, fel slalomingång=mattes fel, Slutade på en 16de plats. Första ag-loppet disk, jag trycke honom utanför ett hinder så han tog de på baksida. Andra hopploppet blev också en disk återigen en tryckning av matte på fel ställe. Agilityloppet blev de 5 fel igen då jag tänkte att nu ska det inte tryckas utan nu gör vi ett bakombyte istället och då gled han förbi hindret istället. I övrigt kändes loppen bra :-).   Tjoflöjt!
 

RSS 2.0