Tävling!!

Halloj!!!
I lördags var jag på min allra första agilityutomhustävling. Ja ja jag fick ju inte vara med men min "storebrorsa" och alla mina polare var med. Hela spetsligan, Zanthus, Nova, Ottie, Victor, Siri och Buster var med. Jag tror inte att jag glömt någon. Tidaholm gjorde bra ifrån sig, tog 5 första priser GRATTIS!!!! alla ni duktiga. och grattis till alla andra priser också Brorsan tog 8nde plats i alla tre loppen, snacka om att vara jämn. 10fel i a, 7,22 fel i h1, 3 fel i h2 jättekul var det men han måste ju bli snabbare i slalomen för det är där tidsfelen kommer. 

Jag däremot tränar hopp för fulla muggar, ja ja hopp men jag ska kliva över pinnen med fart och lära mej ordet hopp. Det är faktiskt riktigt kul.

Matte och husse tog bort kökssoffan för att jag inte skulle kunna sitta vid bordet och tigga så mycke, men man är väl smart elle:                                                                                Puss och kram på er!!!

BUSBESÖK 090412

Hej igen!
Nu var det allt ett tag sedan vi bloggade igen. Ibland finns det bara inget att skriva om.
Men igår hade vi besök av hundfamiljen från Fröjered, dom har ju visserligen varit här förut men då var inte mina kompisar med. Semla, Ditte, Tuva och busiga Sune var med. Vad roligt vi hade, vi sprang och lekte i flera timmar. Jag till och med trodde att jag kunde bestämma lite över Sune men han talade om för mej att jag skulle hålla mej på mattan:).
Semla, Zorro och jag tog en fikapaus och smaskade på lite ben en stund:
Så här kan det se ut när jag talar om att jag är kung i min trädgård:


                                                                                             Puss och hej på er.

Hipp hipp hurra ett halvt år ida' 090401

Ja och det är inget aprilskämt. Jag har hunnit bli 35cm hög, och väger 5,8kg. Ja tiden går fort när man har roligt:).Har varit ute hela em denna underbara vårdag.

Hälsar och grattar mina brorsor också om det är någon som läser här.
   
Matte har varit och haft kurs för nybörjarekipagen i agilityn ikväll och jag fick inte följa med suck, suck.
                                                                                                                                Pussar och kramar på er!!!!

RSS 2.0