100126

HD A, ED 0. Gud va härligt och skönt att det var ok:). (För er som inte är så hemma i detta så är det höft och armbågsledsröntgen.) Har allt varit inte så lite nervös för detta besked så när det damp ner i brevlådan ida så var man snabbt däri, elle ja, husse kanske man skulle säga. Hade öppnat brevet innan jag kommit upp till köket. Fler än jag som varit lite orolig tror jag allt. Kändes skönt med lite glada nyheter nu när Zorro varit sjuk. Igår låg han på smådjurskliniken i Falköping hela dagen med dropp efter att ha kräkts i fyra dagar. Röntgen visade att han har en inflammerad tunntarm som han nu äter PC för så förhoppningsvis så ska han snart bli bättre. Är ganska trött på att torka spyor nu också kan man säga även om det primära i nuläget är att han blir frisk.

Annars händer det inte så mycket nu.
Roar oss med innomhusaktiviteter som att apportera ägg:) ganska spännande faktiskt.Sen kan man ju sova lite också:
Det var allt för idag. Puss och kram:)

Vinter 100103

Ja nu var de vinter kan man säga. Snön har vräkt ner i flera omgångar, massor med snö har vi. Grannen som bott här i ca 35 år säger att de inte varit så här mycke nån gång. Skitkul e de. Jag älskar att fara runt i snön och jaga snö som husse skottar.Så här kan det se ut då. Nästan så man försvinner i snön.

Här bor vi, ser ni huset???Helt otroligt fina bilder kan man få till nu ju till och med en amatörfotograf:Och idag har vi varit och hälsat på vår nya kusin. Det är mattes bror och hans familj som köpt en kissemiss som heter duga, ja ja kissen heter givetvis inte duga utan Isa. Men ni ska veta att den är fin, fast vi fyrbentingar fick inte titta så nära för hon var lite rädd för oss.

Men ni kan ju få titta:


Visst e den fin, Helig Birma en sån som matte alltid velat ha om hon ska ha katt, säger hon.

Sen har det ju blivit agilityvalpar hos vår träningskompis också, jappevalpar närmare bestämt. Om någon är intresserad så kan ni gå in på deras hemsida och kolla. Adressen är suneochsystrarna.hundsida.se.
                                                                   Det var väl allt för denna gång, puss och kram.RSS 2.0