Tibro 100828

Hej och hå!
Jag är inte den som brukar ge upp i första taget och inte heller idag, men det var nära. Vaknat ett par gånger i natt och regnet bara öser ner, hmmm ska ju tävla imorrn hmmm. Vaknar kl 7 och regnet öser fortfarande ner men men. Upp och hoppa och iväg till Tibro och agilitytävling. Väl där så regnar det fortfarande, suck.
Är två klass ett, en agility och en hopp och två öppenklasser. Mulle gör ett bra lopp med någon fulsnurr men kommer runt med noll fel. Kommer tvåa i klassen och tar sista pinnen och blir uppflyttad till tvåan även i hoppen:)
Alvin är mycke taggad och får fel på slalomet där han kanar förbi första pinnen och missar andra. Blir en femte plats. I agilityn har han inte fått på rätt radiokanal;). Är lite överallt och ingenstans. Öppenklasserna går sådär Alvin disk i hoppen men går runt med ett jäkla tryck och lyssnar ganska bra i agilityn 15 fel blev de där. Mulle skötte sig bra i båda. Nu har vi vår egen tävling att se fram emot nästa gång. Kram på er! Ps glömde kameran ida.

Frövi 100814-15

Nu har vi tävlat igen!
Vi började på lördag morgon med Mulles ag tvåa.
Var en ganska bra bana för oss fick 5 fel för hoppat kontaktfält och slutade 6a.

Alvin gillar inte Border Terriers så när dom är på banan blir han ofta helt rabiat,
skäller morrar och hoppar i buren och se vad som kan hända då:
 
Alvins tur. Skulle värma upp med lite kontakthinder och han kör på. En vända till på gungan tänker jag och kör på och hundskrället vägrar gå upp. Vad har hänt på bara en minut???
In på banan med så där förtroende och givetvis så strular han igen och disk.
Inte bara balanshindren utan allmänt seg och flummig.
Till detta hör att han inte är någon "värmehund" och de var ca 30 grader och fuktigt så det rann på kroppen på en. Hoppklass sen Alvin lika seg här och disk på platten denna gång.
Mulle gör en kanonrunda och slutar på 3dje plats och tar pinne 2 i hopp!!*'ler*.
Söndag morgon Mulle: Banan kändes som en Mullebana.
När vi står och laddar som bäst så ropar dom på oss, dom hade strulat till de och slarvat bort startnr osv.
Men vi gick in och körde något okoncentrerat. Och jag var sen upp till gungan
och han rann ut och tog fel hinder, disk.
Alvin inte riktigt lika seg och flummig som igår, vädret något bättre.
Men krånglar och är okoncentrerad iaf. Flyter ut mycke och drar på sig vägringar som till sist blir en disk.

Hoppklass sen, Mulle först, blir ett missförstånd som resulterar i en vägran och fem fel annars jättebra e sååå nöjd med min gamle gubbe:).
Alvins tur, går som spettet inge flum här inte.
Drar på som bare den och jobbar underbart ända fram till platten där han kör på rakt mot ingången och jag håller alla tummar och tår på att han glömt att han strular med den och det verkar ju så men precis framme ett snabbt skutt åt vänster och utanför, suck bara.
Blir till slut disk på den och jag får hjälpa honom igenom och sen kör vi hela banan i samma rasande tempo som innan. Nu känner jag igen honom skönt de. Bara så tråkigt med platten som han aldrig bråkat om förut.

De e bara påt igen. Tibro nästa gång!  Kram på er!


Gotland 100730 mm mm.

Hallå!
Ida har det varit tävlingsdag här på Gotland den första av tre. Vi kom igång vid 17 tiden. Började med agilityklassen och Mulle tog en 7de plats. Har tydligen fått dille på att strula i slalomet, 5 fel blev de där. Sen var de Alvins tur och han gjorde en bra runda fast gick förbi A-hindret andra gången och fick 5 fel, slutade på en 5e plats:). Sen var de hoppklass och där gjorde Mulle en 5felare återigen i slalomen suck. Sen var de då Alvins tur igen och han gör en KANONRUNDA. Slutar på en tredje plats och får en PINNE, jippie!!! Han var så taggad tack vare att Anne hjälpte mej innan starterna. Tack till dej och övriga fam Karlsson för all hjälp. Kram på alla, förhoppningsvis så kommer vi tillbaka med fler resultat innan helgen är slut.

Mulle kom fyra i den klassen!

Vidare på lördagen så slår Mulle till och vinner hoppklassen och kommer trea i ag (inge krångel i slalom alltså)och tar två pinnar på en gång.
I ag där Mulle kom trea så kom Alvin fyra men med fem fel så ingen pinne där. Blev en del andra bra rundor också men inga höga placeringar. Tog på mej ett annat kul uppdrag på tävlingen också, jag coatchade hi hi laget "Sune & systrarna". Skitkul verkligen! Och dom gjorde riktigt bra ifrån sig också.

I förrgår var vi iväg och badade i den Blå lagunen, helt underbart ställe.


Mina fina underbara grabbar.
Hoppas återkomma med fler fina resultat efter Frövi nästa helg. Kram


RSS 2.0