Tibro 100828

Hej och hå!
Jag är inte den som brukar ge upp i första taget och inte heller idag, men det var nära. Vaknat ett par gånger i natt och regnet bara öser ner, hmmm ska ju tävla imorrn hmmm. Vaknar kl 7 och regnet öser fortfarande ner men men. Upp och hoppa och iväg till Tibro och agilitytävling. Väl där så regnar det fortfarande, suck.
Är två klass ett, en agility och en hopp och två öppenklasser. Mulle gör ett bra lopp med någon fulsnurr men kommer runt med noll fel. Kommer tvåa i klassen och tar sista pinnen och blir uppflyttad till tvåan även i hoppen:)
Alvin är mycke taggad och får fel på slalomet där han kanar förbi första pinnen och missar andra. Blir en femte plats. I agilityn har han inte fått på rätt radiokanal;). Är lite överallt och ingenstans. Öppenklasserna går sådär Alvin disk i hoppen men går runt med ett jäkla tryck och lyssnar ganska bra i agilityn 15 fel blev de där. Mulle skötte sig bra i båda. Nu har vi vår egen tävling att se fram emot nästa gång. Kram på er! Ps glömde kameran ida.

Kommentarer
Postat av: Camilla

Kul med Mulles uppflyttning och det gör inget att Alvin inte var inställd på samma kanal som du för det var bra tryck i honom och det är det viktigaste tycker jag :-)

2010-08-28 @ 21:02:14
URL: http://www.suneochsystrarna.hundsida.se
Postat av: Vicki

Jo de håller jag med om:) Härligt att försöka springa i kapp med honom ;)

2010-08-30 @ 10:53:31
URL: http://sheltiealvin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0